top of page

PALVELUT - SERVICES

MICROBLADING 3D KULMAKARVAT

Ennen toimenpidettä käydään läpi asiakkaan toiveet ja ajatukset Microbladingista. Samalla asiakas täyttää myös asiakastietolomakkeen.

 

Kulmien mallin suunnittelutyö tehdään siihen tarkoitetuilla mitoilla, jotta kulmista saadaan symmetriset ja asiakkaan toiveiden mukaiset.

 

Microblading instrumentin terä koostuu useista pienistä piikeistä, millä väri viedään ihon pintakerrokseen. Näin tuloksesta saadaan luonnollinen, tarkka ja karvaa muistuttava lopputulos. Tämä toistetaan pariin otteeseen ja vahvistetaan niitä kohtia, jotka tarvitsevat vahvistusta.

 

Toimenpide on hyvä toistaa 4-6 viikon sisällä ensimmäisestä käsittelystä. Tämä käsittelykerta on niin sanottu vahvistuskerta, mikä sisältyy hintaan. 

Ihon uusiutumisen myötä lopputulos tulee olemaan noin 40% vaaleampi ensimmäisestä käsittelystä.  Lopputuloksen kesto on yksilöllistä,  ihon uusiutumisen ja henkilökohtaisten elämäntapojen vuoksi. Paksulla ja rasvoittuvalla iholla lopputulos ei välttämättä pysy yhtä hyvin kuin kuivemmalla ja ohuemmalla iholla.

 

Hoidon jälkeen on syytä välttää aurinkoa, saunomista ja uimista seuraavan 5 päivän ajan. Hoidon yhteydessä asiakas saa kotihoito-ohjeen mukaan.

 

Microblading hoidoissa käytetään Swisscolorin värejä. Ne ovat 100% luonnollisia ja dermatologisesti testattuja. Ne eivät sisällä rautaoksideja, PAH yhdisteitä, aromaattisia värejä tai Atso värejä.

 

Microblading ei ole suositeltavaa/sitä ei voida toteuttaa mikäli:

- käytät verenohennuslääkettä

- olet raskaana

- olet taipuvainen keloidiarpiin

- olet alkoholin vaikutuksen alaisena

- olet ottanut täyteaineita kuukauden sisällä 

- käytät Roaccutan lääkitystä

- käytät Isotretioniini lääkitystä

 

 

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash lift on menetelmä, missä kestotaivuksella ja värjäyksellä saadaan asiakkaan omiin ripsiin upea kaarevuus ripsien taipuessa kauniisti ylöspäin avaten katsetta. Käsittelyaineiden vaikutusaika on yksilöllinen riippuen mm. oman ripsen  vahvuudesta. Käsittely on täysin kivuton. Kaarevuus valitaan eri mallisista muoteista asiakkaan silmien mukaan.  Käsittelyn jälkeen on hyvä välttää ripsien kastumista 24h. Lopputulos kestää noin 2-3 kuukautta. 

- 100% vegaaninen

- parabeenivapaa

- täyttää EU kosmetiikka vaatimukset

- PETA lisensioitu sarja

- eläinoikeus vaatimukset täyttyvät

- vegan society sertifikaatti

- ihotautilääkärin valvonnassa testattu

- dermatologisesti testattu

- sopii piilonlinssien käyttäjille

BROWLAMINATION - KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien kohotus toimii samalla tavalla kuin lash lift. Toteutus tehdään kuitenkin ilman muotteja kampaamalla kulmakarvat huolellisesti ylöspäin. Lopputuloksena kulmat saavat tekstuuria ja ovat paremmin hallittavissa. Tuloksena on myös vaikutelma tuuheammista kulmista. Käsittelyn jälkeen on hyvä välttää kulmien kastelua 24h. 

- 100% vegaaninen

- parabeenivapaa

- täyttää EU kosmetiikka vaatimukset

- PETA lisensioitu sarja

- eläinoikeus vaatimukset täyttyvät

- vegan society sertifikaatti

- ihotautilääkärin valvonnassa testattu

- dermatologisesti testattu

 

 

LASH EXTENSION - RIPSIEN PIDENNYKSET 

Ripsien pidennykset luodaan käyttäen ripsikuituja, mitkä kiinnitetään omaan ripseen ripsiliimalla.  Klassisissa ripsienpidennykissä käytetään volumeripsiä paksumpia kuituja, ja jokaiseen luonnonripseen liimataan yksi kuitu, jolloin lopputulos on luonnollinen. Volumeripsissä kuiduista rakennetaan viuhka ja yhteen luonnonripseen kiinnitetään 2-6 ohutta kuitua. Volume ripsissä käytetään siis ohuempia ripsikuituja, mutta niitä on enemmän. Lopputulos on tällöin näyttävämpi ja tuuheampi. Tuuhein lopputulos saadaan megavolume ripsillä, joissa ripsiin kiinnitetään vieläkin tuuheampia 8-15 kuidun viuhkoja, jotka koostuvat ohuemmista kuiduista. Asiakkaan luonnonripsi huomioidaan kuituja kiinnittäessä jotta oma ripsi jaksaa "kantaa" kuidun tai volume viuhkan. 

 

Ripsikuidut

Ripsikuitujen paksuuden lisäksi niitä on eri kaarevuuksilla. Kaarevuus ilmoitetaan kirjaimin, ja kaikista suorin ja luonnollisin on J-ripsi, D+ ripsi on kaikista kaarevin. Kaarevuuksia löytyy siltä väliltä myös C, B. Pituus ja kaarevuus valitaan halutun lopputuloksen, silmien mallin ja tuuheudun mukaisesti. 

 

Ripsiliima

Ripsiliimat ovat tarkoitettu nimensä mukaisesti ripsikuitujen kiinnittämiseen. Liimat ovat eri vahvuisia ja kuivuminen vaihtelee. Mitä nopeammin kuivuva ripsiliima on sitä enemmän se tuottaa höyryjä, ja joillekin tämä voi aiheuttaa hetkellisesti kirvelyä silmissä. Kuitu kiinnitetään aina niin että se ei kosketa ihoa. Kaikki ripsiliimat sisältävät Syanoakrylaattia. Sitä käytetään jokaisessa liimassa pääraaka-aineena. Mitä enemmän kyseistä raaka-ainetta on, sitä kovempi liimasidos on. Laittaessa liimasta vapautuu höyryjä mikä voi aiheuttaa herkimmille samankaltaisia oireita kuin allergisille. Silmien punoitusta, kutinaa tai kirvelyä. Se menee kuitenkin yleensä vuorokaudessa ohi. Kuivattuaan Syanoakrylaatti on harmiton. - Allergia voi puhjeta myös pitkän käytön jälkeen. 

Ripsien elinkaari on 60-90 päivää. Oman ripsen irrotessa myös kuitu lähtee.

 

 

 

BODY SUGARING - SOKEROINTI

Alexandria sokeri on luonnontuote, jolla poistetaan vartalolta ihokarvoja. Sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Sokerimassa on myös vegaaninen. Sokerointi ei aiheuta allergisia reaktioita. Sokerimassa sisältää ainoastaan sokeria, vettä ja sitruunamehua - niin puhdasta että sitä voisi siis vaikka syödä!

 

Sokeritahna ei polta ihoa, se lämmitetään ja tuntuu iholla lämpöiseltä. Sokeri poistaa ainoastaan iholta karvan sekä kuolleen ihosolukon.  Sokerimassa siis kuorii ihoa samalla. Verrattuna vahaukseen, normaali karvanpoistovaha saattaa tarttua myös ihoon ja poistaa myös eläviä ihosoluja, mikä puolestaan aiheuttaa ärsytystä ja voi polttaa ihoa. 

 

Karva lähtee sokeroimalla juurineen karvatupesta. Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu hidastuu, harvenee ja karva kasvaa huomattavasti pehmeämpänä ja ohuempana takaisin.

 

Sokeritahna on erittäin hygieenistä sen suuren sokeripitoisuuden takia, koska bakteerit eivät pysty leviämään siinä.  Jokainen kehon karva voidaan poistaa sokeroimalla. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi sokeroitavan karvan on hyvä olla 2-3mm pituista. 

( tip: Kasvoja sokeroimalla myös ihohuokoset puhdistuvat.)

bottom of page